Zarada Preko Interneta Iskustva – Moja Priča Kako Sam Počeo

zarada preko interneta iskustva

U ovome tekstu pročitajte moje iskustvo zarade preko interneta od 2012. godine pa do danas. Pogledajte odakle sam krenuo, što sam sve probao. Koliko sam novca otprilike zaradio, a koliko izgubio. Otkriti ću dali sam bio prevaren i nasjeo na prevare. Zarada preko interneta nije laka. Trebate dobro paziti da ne izgubite svoj novac ukoliko želite zaraditi preko interneta. Evo ljudi moja priča: zarada preko interneta iskustva … stiže sve crno na bijelo.

Kako sam krenuo u svoje interne biznise…

Možda vam bude korisno i poučno… sigurno će biti. 🙂

Zarada preko interneta nije laka. Moja avantura internet zarade i zarađivanja novca pomoću interneta započela je otprilike u proljeće 2012. godine.

OpširnijeZarada Preko Interneta Iskustva – Moja Priča Kako Sam Počeo

Čime Se Baviti – 7 Načina Kako Iskoristiti Svoje Vrijeme

čime se baviti

Čime se baviti u životu i u današnje vrijeme? Što raditi kao student, umirovljenik ili ako ostanete bez posla. Kako iskoristiti internet u svoju korist?

Napisao sam neka svoja mišljenja i prijedloge čime se sve možete baviti, pa svakako pogledajte. Sigurno če biti nešto za Vas.

Uvijek postoje neke prilike za dodatnu zaradu. Ali ne treba čekati da prilike dođu, već ih treba prilike sam stvarati. Vrijeme u kojemu živimo vrlo je turbulentno i nekada je teško odlučiti čime se baviti i zašto odabrati baš to.

OpširnijeČime Se Baviti – 7 Načina Kako Iskoristiti Svoje Vrijeme

3 Važna Resursa U Životu I Poslu

životni resursi

U vezi ove teme već sam napisao nešto sadržaja na blogu. Ali ipak, odlučio sam napisati jednu detaljniju priču.

Pazite sada ovo. Imamo ta tri „resursa” koje svatko od nas ima na raspolaganju kroz cijeli svoj život. Jedan od tih resursa je na raspolaganju 24 sata na dan. I tako cijeli život. Možda ste sad već shvatili koji je to resurs?

Nekada ih koristimo i trošimo pametno i na ispravan način. Nekada i ne obraćamo pažnju, jer i ne razumijemo koliku vrijednost ti resursi imaju u smislu da nam mogu poboljšati kvalitetu života.

Opširnije3 Važna Resursa U Životu I Poslu

Kako Postati Bloger Za 6 Mjeseci i Dobiti Prve Posjetitelje

kako postati bloger

Čitajući ovaj tekst saznajte kako postati bloger. Šta je to blog, kako možete napraviti dobar blog. Kako se postaje uspješan bloger i zarađuje novac od bloga.

Opisane su neke metode dolazaka do ideja i tema za pisanje bloga. Na koji način je moguće postići autentičnost i originalnost koja daje autoritet i uspjeh na internetu u pisanju profesionalnog bloga.

OpširnijeKako Postati Bloger Za 6 Mjeseci i Dobiti Prve Posjetitelje